Rólunk

RÓLUNK

Proép-Technology Kft.

Cégünk 22 éves könnyűszerkezetes technológiában szerzett építési tapasztalattal bír. Közel ezer megépített otthon a garancia arra, hogy modulháza az innovatív megoldásokon túl, a már bizonyított szerkezeti és energetikai rendszerekkel épüljön meg, így garantálva Önnek  a prémium minőséget.

Elégedett vagyok a csapat munkájával, mind a tervezés mind a kivitelezés tekintetében. Nagy pozitívumként tudom megemlíteni a garancia vállalását részükről. A tervezés folyamatában is rugalmasak voltak, mindig igyekeztek úgy formálni a dolgokat, hogy az ő szakmai és a mi személyes véleményünk találkozzon és együtt valósulhasson meg.

Mi maximálisan meg voltunk elégedve. Az elképzeléseink alapján készült a tervrajz, igyekeztek szakmai szemmel jó tanácsokat adni nekünk, mindenről lehetetett beszélni. Az egész folyamat alatt a mi igényeink voltak a fókuszban. Nem tömeggyártásban, hanem igazi odafigyeléssel készült a házunk. Előbb kész lett mint, hogy lejárt volna a határidő, aminek nagyon örültünk. Csak ajánlani tudjuk a csapatot.

MEGÉPÍTETT OTTHON

NEMZETKÖZI ÉPÍTÉS

ORSZÁGBAN SZOLGÁLTATUNK

ÉV TAPASZTALAT